Inspiraties

Inspiratie Moodboard 'Peintagone'

Voor elke stijl is er een kleurencombinatie. Kleuren geven je de mogelijkheid om van je woning iets uniek te maken. Voor elke stijl is er dus wat wils.

Classy en modern

Modern landelijk zou je deze stijl kunnen noemen. Moderne en klassieke elementen gecombineerd tot een mooi geheel. Frisse kleuren zorgen voor meer licht binnen je woning. Pastelkleuren zijn hip en trendy en geven je woning dat tikkeltje meer.

HV-Interieur

Modern en klassiek de perfecte combo

Groene tinten

Dennenboomgroen of liever olijfgroen? Deze tinten zijn de trendsetters van dit jaar. Door deze tinten te kiezen, neem je de natuur in huis.

Peintagone

Green Fever vervoert u tot diep in de prachtige, weelderige bossen en laat u kennismaken met hun stralende ondergroei. Laat u omringen door het bladgroen van deze deugddoende natuurpracht en kom volledig tot rust.

Creatief met kleuren

Ben je een creatieve ziel en speel je graag met kleur? Dan is deze stijl iets voor jou. Felle kleuren geven extra karakter aan je woning. Mix complementaire kleuren met elkaar. Het kan allemaal.

 

Peintagone

Voor een gewaagd en resoluut modern interieur.

Trendy chic

Een huis met karakter in rustieke elementen. De Engelse stijl is zeker niet meer weg te denken. Rustige, warme tinten zorgen voor extra gezelligheid.

Peintagone

Een set van elegante en tijdloze kleuren die uw meubels en verzamelobjecten tot hun recht laten komen. Een perfecte kleurenmix om uw bezittingen op een subtiele manier in de schijnwerpers te zetten.

Inspiratie gekregen? Maak dan een afspraak om al onze soorten tinten te bekijken in onze winkel.

Ontdek het verfaanbod in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.