Promoties

Zomeractie Quick-Step

Laminaatvloeren aan een spotprijs! Sla je slag en geniet van deze tijdelijke kortingen!

Zomeractie bij HV-Interieur: kwaliteit en voordelige Quick-Step laminaatvloeren

De zomer is aangebroken en dat betekent dat HV-Interieur weer een fantastische zomeractie heeft! Voor de periode van 1 juli 2024 tot 19 juli 2024 biedt HV-Interieur exclusieve kortingen op een breed scala aan Quick-Step laminaatvloeren. Deze actie is alleen geldig bij afhaling en zolang de voorraad strekt. Dit is hét moment om je interieur een stijlvolle en kwalitatieve upgrade te geven met de betrouwbare laminaatvloeren van Quick-Step.

 

Actie Laminaatvloeren: nu nog voordeliger

Tijdens deze actieperiode kun je profiteren van spectaculaire kortingen op verschillende Quick-Step laminaatvloeren. Specifiek zijn de volgende modellen nu beschikbaar tegen een zeer scherpe prijs:

Quick-Step laminaatvloeren aan 29€/m²:

SIG4750 – Een luxueuze vloer met een unieke uitstraling. Perfect voor wie iets speciaals zoekt.

SIG4762 – Deze vloer biedt een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Ideaal voor drukbezochte ruimtes.

SIG4763 – Een premium keuze voor diegenen die alleen genoegen nemen met het beste. Deze vloer voegt een vleugje elegantie toe aan elk huis.

Quick-Step laminaatvloeren aan 18€/m²:

CL1653 – Deze laminaatvloer combineert een natuurlijke uitstraling met duurzaamheid. Perfect voor elke ruimte in je huis.

CLM5788 – Een stijlvolle keuze met een moderne afwerking, ideaal voor een strak en eigentijds interieur.

CLM5794 – Voor wie op zoek is naar een klassieke maar toch eigentijdse uitstraling. Deze vloer past in elk interieur dankzij zijn veelzijdige ontwerp.

Waarom kiezen voor Quick-Step laminaatvloeren?

Quick-Step staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De laminaatvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden, bestand tegen krassen en bieden een realistische houtlook die elke ruimte een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Bovendien zijn ze eenvoudig zelf te installeren dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem van Quick-Step.

 

Voorwaarden van de actie

  • Actieperiode: 1 juli 2024 tot 19 juli 2024
  • Voorwaarden: Actieprijzen gelden uitsluitend bij afhaling in de winkel.
  • Beschikbaarheid: Zolang de voorraad strekt.

Ontdek alle laminaat in onze toonzalen.

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid aanbod laminaat van Quick-Step. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.