Promoties

Zonnelux ACTIE 10% korting

Van 04/05/2023 tot 31/05/2023

Profiteer van 4 mei t.e.m. 31 mei van 10% korting op onze gehele collectie Zonnelux raamdecoratie. Hieronder zetten we 4 soorten raamdecoratie in de kijker, maar we hebben nog veel meer mogelijkheden in onze toonzaal. Kom gerust langs voor een vrijblijvende prijsberekening. Onze medewerkers staan klaar om je bij te staan met advies. 

Jaloezieën

Met houten jaloezieën breng je een natuurlijke, warme look in huis. Door deze te kantelen krijg je meer of minder lichtinval, en zo creëer je de sfeer die je zelf wilt. Er zijn houttinten en vele andere gelakte kleuren beschikbaar, zodat je steeds iets vindt op maat van jouw interieur. Dit is ideaal voor een moderne, strakke look vanwege de vele horizontale lijnen. Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor vochtige ruimtes, en zijn beschikbaar in een kleinere breedte voor smalle ramen.

Rolgordijnen

De rolgordijnen van Zonnelux zijn beschikbaar in vele kleuren en stijlen. Handig voor het felle zonlicht in je living te filteren, maar ook om je slaapkamer te verduisteren of privacy te creëren. Ook zijn er stoffen die geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken.

Duette

Wanneer je op zoek bent naar een strakke look, dan is een Zonnelux Duette perfect. Dit type raamdecoratie bestaat uit twee geplisseerde stoffen met binnenin koorden. Er zijn tal van mogelijkheden qua bediening en montage. Zo kan je de Duette op het raam monteren, waardoor je vlot je kiepraam kan bedienen. Door gebruik van zijgeleiding kan je de Duette zowel bovenaan als onderaan verschuiven, en de stof halverwege het raam hangen. Ook houdt het de warmte tegen in de zomer, en de koude buiten in de winter.

Geweven hout

Als je fan bent van een botanische look, dan is geweven hout perfect voor jouw interieur. Deze zijn beschikbaar bij Zonnelux in zowel rolgordijnen als vouwgordijnen, en in twee diktes. De dikte van de stokjes bepaalt hoeveel doorkijk er nog is. Dit natuurproduct van bamboe is zeer in trek, en met rede. Het is eenvoudig bedienbaar en het oogt heel rustgevend.

 

 

 

Ontdek het aanbod plissé- en dupligordijnen in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.