Promoties

Quickstep Stock Sale

Quickstep Alpha Vinyl aan promoprijzen, NU met gratis comfort ondervloer

Geniet bij aankoop van Quickstep Alpha Vinyl kleur 40080, 40035, 40236 en 40238 van de actieprijs van €39/ m² * NU met gratis comfort ondervloer

 

Alpha Vinyl: de meest waterdichte vloer ooit gemaakt Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerd waterdicht kliksysteem. In combinatie met de waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.

 

Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid Vallende voorwerpen, morsen en krassen maken geen kans dankzij de ultrasterke kern van Alpha Vinyl en de unieke toplaag met kras- en vlekkenbestendige technologie. Dit zorgt er niet alleen voor dat je vloer langer meegaat, het zorgt er ook voor dat je echt jezelf kan zijn in je eigen huis.

 

 

 

 

 

Ontdek alle vinyl in onze toonzalen.

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma vinyl op rol. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.