Rolgordijnen

Van transparant tot verduisterend, bij HV vind je een breed gamma rolgordijnen in allerlei kleuren en texturen waarmee je zelf bepaalt hoeveel zon je toelaat in je woning. Ook voor elektrisch aangestuurde rolgordijnen kan je bij ons terecht.

Véél stof tot nadenken

Transparant, half-transparant, verduisterend en screendoek: in onze toonzaal hangen verschillende types rolgordijnen met meerdere afwerkingsmogelijkheden. Zo kan je makkelijk alle systemen vergelijken en ervaren wat het beste aansluit op het effect dat je wil bekomen. Ook door rolgordijnen te combineren met overgordijnen, krijg je meer controle over de lichtinval. 

Rolgordijn en jaloezie in één: de duo-rolgordijn

Op een gegeven moment zag iemand het licht en was het duo-rolgordijn geboren. Door met twee verschillende stoflagen te werken – transparant en verduisterend – die over elkaar bewegen, kan je zelf de lichtinval kiezen. Het duo-rolgordijn combineert met andere woorden de veelzijdigheid van een jaloezie met het gemak van een rolgordijn. 

Neem stalen mee naar huis

Het licht in onze showroom is anders dan bij je thuis. Daarom hebben we meerdere staalboeken met stoffen in alle graden van transparantie, kleuren en texturen. Neem stalen mee naar huis, probeer het uit, vergelijk en bekijk wat het beste past bij je interieur. 

 

Rolgordijnen op maat gemaakt bij de fabrikant

Wij laten alles op maat maken. Er zijn dus geen standaardsystemen. Maar alvorens we aan de slag gaan, moeten we de juiste afmetingen kennen. Vooral de dagmaat - dit is de opening in de muur waarin het raam werd gemonteerd - is belangrijk. Maar ook de vrije ruimte rond het raam en het feit of je het raam nog moet kunnen openen, spelen een rol. Door ons een foto te bezorgen, kunnen we het type montage en mogelijkehindernissen beter inschatten. 

Kennen we de juiste afmetingen? Dan hoef je maar twee tot drie weken te wachten tot je rolgordijnen klaar zijn. Qua grootte is er heel wat mogelijk. We gaan tot bijna vier meter breed en tot vijf meter hoog (onder voorwaarden). Bij grote systemen raden we een elektrisch systeem aan. 

Correcte plaatsing door ervaren team

Afhankelijk van de ruimte, voorkeuren en mogelijke obstakels kan je het rolgordijn aan de muur, in de dagkant of tegen het plafond bevestigen. In overleg met jou zal ons team van ervaren plaatsers alles netjes monteren en afwerken. 

Ontdek het aanbod rolgordijnen in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.

Advies en begeleiding

Of je nu al een duidelijk plan in gedachten hebt of gewoon op zoek bent naar inspiratie, laat je gerust begeleiden door HV. Onze interieuradviseurs zijn passioneel met hun vak bezig en nemen graag de tijd om te luisteren naar je voorkeuren.

Met hun uitmuntende technische bagage en kennis van de laatste trends, stemmen ze hun professioneel advies af op jouw noden en wensen. Kom gerust eens langs in onze toonzaal en bespreek je woondromen met één van onze interieurconsulenten. Breng het bouwplan, foto's of voorbeelden mee. We maken graag tijd voor je.

Maak een afspraak

Eigen confectieatelier

In onze gezellige winkel kan je kiezen uit een ruime keuze raam- en vloerbekleding, tapijten en decoratie, behang en verfproducten. Vind je niets naar jouw zin? Spreek ons erover aan, want het aanbod is veel ruimer dan we in onze showrooms kunnen tonen. Bovendien maken we gordijnen, zonwering en decoratie op maat in ons eigen confectieatelier.

Onze ervaren stiksters spreken hun creativiteit aan en gaan met onze hypermoderne installaties voor jou aan de slag. Van naaldje tot draadje, van ragfijn linnen tot weelderig fluweel. Met of zonder ingewikkelde plooistructuren … Yes, we can!

Neem een kijkje

Maatwerk en opmeten

Geen woning is gelijk en geen twee interieurs zijn dezelfde. Afmetingen verschillen, net als smaken, stijlen en behoeften. Daarom bespreken we eerst de mogelijkheden in onze toonzaal en komen we nadien alles professioneel opmeten bij jou thuis.

Heb je er een goed gevoel bij? Dan gaan wij meteen aan de slag om je interieur op te fleuren. Tot op de centimeter nauwkeurig, dat spreekt.

Maak een afspraak

Professionele plaatsingsdienst

Kies voor een vlotte en professionele plaatsing en schakel onze ploeg in. Gordijnen ophangen, raamdecoratie monteren, vloerbekleding plaatsen, behangen, schilderen … Onze ervaren medewerkers hebben elk hun eigen expertise. Ze beheersen de laatste technieken en werken jouw project af tot in het kleinste detail.

Ontdek meer

Alles voor de doe-het-zelver

Wat je zelf doet, doe je beter? Bij HV vind je alles van basismaterialen tot behandelingsproducten om jouw vakwerk tot zijn recht te laten komen. De handige tips & tricks van onze medewerkers krijg je er gratis bij. Spreek ons gerust aan als je met vragen zit.

Ontdek het hier