Verf

Een van de oudste sfeerbrengers in interieurs staat eeuwen later nog steeds overeind. Het aanbod is dan ook enorm, met tienduizenden kleuren om uit te kiezen en te combineren. Een likje HV doet je muren stralen.

Zet je interieur in de verf

In onze showroom vind je honderden kleuren om uit te kiezen, maar ons aanbod is veel ruimer dan dat. Met onze eigen mengmachine maken we exact de kleur die jij wenst. Om je te inspireren hebben we bij de opstelling van onze kleurwanden in de winkel rekening gehouden met kleurencombinaties. Heb je al een basiskleur en twijfel je welke kleuren erbij passen? Onze verfexperten helpen je graag verder. 

Verf voor professionals

We werken met twee verfmerken waar wij en onze schilders helemaal achter staan. Sigma Coatings is van oorsprong een Nederlandse producent die ondertussen heel wat bekendheid heeft verworven in de schilderswereld wereldwijd. Deze topfabrikant heeft voor elke stijl wel een kleur. Peintagone is een nieuwe Belgische speler met een trendy uitstraling, dat zie je ook aan het aanbod. We hebben vooral verven voor binnenruimtes, maar ook om je gevel of buitenwerk een nieuw laagje te geven, kan je bij ons terecht.

Neem zoveel kleurstalen mee als je wil

Bij onze kleurwanden vind je stalen om mee naar huis te nemen. Zo kan je je favoriete kleuren ook in het juiste licht bekijken en met elkaar vergelijken. De kleur van deze stalen, die we trouwens ook in A5-formaat hebben, is precies de kleur die je in de verfpotten terugvindt. Daar mag je op vertrouwen. 

Professioneel schildersteam

Schilderen op zich is niet moeilijk. Daarom dat we veel doe-het-zelvers over de vloer krijgen die op zoek gaan naar verf van professionele kwaliteit. Ook voor verfrollen, kwasten, schuurpapier en ander materiaal hebben wij een uitgebreid aanbod. Wil je het schilderwerk toch liever uitbesteden om vlekken, strepen of kleurverschillen te vermijden? Geef je verfrol dan aan onze schilders. We komen eerst je ruimtes opmeten, doen vervolgens de voorbereidende werken zoals plamuren en schuren om tenslotte vlekkeloos je muren te dekken. 

Alles voor de doe-het-zelfschilder

Alles begint met een goede voorbereiding. Je moet de tijd nemen om je muren en plafonds te leren kennen. Zijn ze pas bepleisterd? Wacht dan zeker tot het pleisterwerk helemaal droog is. Hiervoor kan je ter controle een vochtmeter gebruiken. Staat het licht op groen? Breng dan eerst een primerlaag aan zodat je afwerkingslaag zeker goed hecht aan de muur. In woningen met oudere muren is het vooral belangrijk dat de muren proper zijn alvorens je ze opnieuw schildert. Ook de kwaliteit van de afplaktape valt niet te onderschatten. Informeer je bij onze medewerkers voor het perfecte eindresultaat en het juiste materiaal! 

Ontdek het verfaanbod in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.

Advies en begeleiding

Of je nu al een duidelijk plan in gedachten hebt of gewoon op zoek bent naar inspiratie, laat je gerust begeleiden door HV. Onze interieuradviseurs zijn passioneel met hun vak bezig en nemen graag de tijd om te luisteren naar je voorkeuren.

Met hun uitmuntende technische bagage en kennis van de laatste trends, stemmen ze hun professioneel advies af op jouw noden en wensen. Kom gerust eens langs in onze toonzaal en bespreek je woondromen met één van onze interieurconsulenten. Breng het bouwplan, foto's of voorbeelden mee. We maken graag tijd voor je.

Maak een afspraak

Eigen confectieatelier

In onze gezellige winkel kan je kiezen uit een ruime keuze raam- en vloerbekleding, tapijten en decoratie, behang en verfproducten. Vind je niets naar jouw zin? Spreek ons erover aan, want het aanbod is veel ruimer dan we in onze showrooms kunnen tonen. Bovendien maken we gordijnen, zonwering en decoratie op maat in ons eigen confectieatelier.

Onze ervaren stiksters spreken hun creativiteit aan en gaan met onze hypermoderne installaties voor jou aan de slag. Van naaldje tot draadje, van ragfijn linnen tot weelderig fluweel. Met of zonder ingewikkelde plooistructuren … Yes, we can!

Neem een kijkje

Maatwerk en opmeten

Geen woning is gelijk en geen twee interieurs zijn dezelfde. Afmetingen verschillen, net als smaken, stijlen en behoeften. Daarom bespreken we eerst de mogelijkheden in onze toonzaal en komen we nadien alles professioneel opmeten bij jou thuis.

Heb je er een goed gevoel bij? Dan gaan wij meteen aan de slag om je interieur op te fleuren. Tot op de centimeter nauwkeurig, dat spreekt.

Maak een afspraak

Professionele plaatsingsdienst

Kies voor een vlotte en professionele plaatsing en schakel onze ploeg in. Gordijnen ophangen, raamdecoratie monteren, vloerbekleding plaatsen, behangen, schilderen … Onze ervaren medewerkers hebben elk hun eigen expertise. Ze beheersen de laatste technieken en werken jouw project af tot in het kleinste detail.

Ontdek meer

Alles voor de doe-het-zelver

Wat je zelf doet, doe je beter? Bij HV vind je alles van basismaterialen tot behandelingsproducten om jouw vakwerk tot zijn recht te laten komen. De handige tips & tricks van onze medewerkers krijg je er gratis bij. Spreek ons gerust aan als je met vragen zit.

Ontdek het hier