Vinyl

Vinyl is hot, hip én budgetvriendelijk. Deze vloerbekleding is gemaakt van een zacht materiaal dat aangenaam warm aanvoelt en het geluid dempt. Vinyl is in tal van dessins verkrijgbaar: van houtlook tot marmerprint en van sober tot kleurrijk. Naast vinyl op rol is er tegenwoordig nu ook de klikvinyl.

Rol erop los: véél vinyl bij HV

Onze vinyl hangt op in rollen. Véél rollen. Ze hangen boven en naast elkaar zodat je makkelijk kan vergelijken, voelen en kijken. Bovendien staan er meerdere sfeerhoeken in onze showroom zodat je de vinylvloer ook in een interieur kan zien. Last van keuzestress? Spreek onze vloerexpert aan om de mogelijkheden te bespreken. Breng gerust foto’s mee van je interieur of van de stijl die je leuk vindt. Zo kunnen we samen gerichter zoeken. 

Alleen vinyl van de beste kwaliteit 

De kwaliteit van vinylvloeren loopt erg uiteen. Bij HV vind je alleen de beste merken. Dat betekent slijtvaste vinyl met een stevige draagstructuur. Want een interieur hoort lang mee te gaan en dat is voor een vloer niet anders. Wij werken uitsluitend samen met fabrikanten waarmee we doorheen de jaren een sterke band hebben opgebouwd. Novilon, Tarkett en IVC zijn stuk voor stuk partners die zich keer op keer bewijzen op het vlak van kwaliteit en een grote variëteit aan dessins en producten, met een voorraad die eindeloos lijkt. Je hoeft dus nooit lang te wachten op een nieuwe vinylvloer die naadloos aansluit bij je wensen.

Neem stalen vinyl mee naar huis en probeer

Het is niet altijd makkelijk om te zien of je vinylvloer ook echt bij je interieur past. Bij HV geven we je met plezier enkele staaltjes vinylvloeren mee. Een dessin van schattige tegeltjes, een industriële gietvloer, een felgekleurd vlak … Experimenteer erop los! Je weet nooit tot welke verrassende keuzes het leidt. We kunnen je ook een collectieboek uitlenen als je dat helpt.

Laat je vinyl leggen door HV (of doe het gewoon zelf)

Opmeten van vinyl

Heb je een keuze gemaakt, dan komen we bij je thuis de ruimte opmeten. We maken ook een staat op van je ondervloer zodat we kunnen inschatten hoeveel voorbereidend werk nodig is. Dat gebeurt snel en efficiënt zodat je niet veel tijd voor ons hoeft vrij te maken. Nadien maken we een gedetailleerde prijsofferte op. Ga je akkoord? Dan spreken we een uitvoeringsdatum af. We houden ons strikt aan de afspraak. Daar zijn we voor gekend. 

Plaatsen van vinyl

We hebben acht plaatsers in dienst die de expertise hebben om je vinylvloer tot in de puntjes af te werken. Indien je dat wenst, breken we ook je oude vloerbekleding uit. Het voorbereidende werk hangt af van je ondervloer en de vloerkeuze die je gemaakt hebt. Aangezien vinyl op rol op je ondervloer wordt gekleefd, moet die mooi egaal zijn. Het is belangrijk dat putjes en andere oneffenheden worden weggewerkt en dat je ondervloer proper en droog is zodat de lijm goed kan hechten. 

Wat je zelf doet, doe je beter? Bij HV hebben ze professioneel materiaal en gerief : een vouwmeter, snijlat, lijm en een stevig, stabiel mes om zelf aan de slag te gaan. Uiteraard kan je beroep doen op onze expertise als je vragen hebt over het plaatsen van je vloer. Zo spelen, naast de breedte en lengte van de ruimte, ook deuren, ramen en andere obstakels zoals kasten of dorpels een belangrijke rol bij de opmeting en plaatsing.

Ontdek alle vinyl in onze toonzalen.

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma vinyl op rol. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.

Advies en begeleiding

Of je nu al een duidelijk plan in gedachten hebt of gewoon op zoek bent naar inspiratie, laat je gerust begeleiden door HV. Onze interieuradviseurs zijn passioneel met hun vak bezig en nemen graag de tijd om te luisteren naar je voorkeuren.

Met hun uitmuntende technische bagage en kennis van de laatste trends, stemmen ze hun professioneel advies af op jouw noden en wensen. Kom gerust eens langs in onze toonzaal en bespreek je woondromen met één van onze interieurconsulenten. Breng het bouwplan, foto's of voorbeelden mee. We maken graag tijd voor je.

Maak een afspraak

Eigen confectieatelier

In onze gezellige winkel kan je kiezen uit een ruime keuze raam- en vloerbekleding, tapijten en decoratie, behang en verfproducten. Vind je niets naar jouw zin? Spreek ons erover aan, want het aanbod is veel ruimer dan we in onze showrooms kunnen tonen. Bovendien maken we gordijnen, zonwering en decoratie op maat in ons eigen confectieatelier.

Onze ervaren stiksters spreken hun creativiteit aan en gaan met onze hypermoderne installaties voor jou aan de slag. Van naaldje tot draadje, van ragfijn linnen tot weelderig fluweel. Met of zonder ingewikkelde plooistructuren … Yes, we can!

Neem een kijkje

Maatwerk en opmeten

Geen woning is gelijk en geen twee interieurs zijn dezelfde. Afmetingen verschillen, net als smaken, stijlen en behoeften. Daarom bespreken we eerst de mogelijkheden in onze toonzaal en komen we nadien alles professioneel opmeten bij jou thuis.

Heb je er een goed gevoel bij? Dan gaan wij meteen aan de slag om je interieur op te fleuren. Tot op de centimeter nauwkeurig, dat spreekt.

Maak een afspraak

Professionele plaatsingsdienst

Kies voor een vlotte en professionele plaatsing en schakel onze ploeg in. Gordijnen ophangen, raamdecoratie monteren, vloerbekleding plaatsen, behangen, schilderen … Onze ervaren medewerkers hebben elk hun eigen expertise. Ze beheersen de laatste technieken en werken jouw project af tot in het kleinste detail.

Ontdek meer

Alles voor de doe-het-zelver

Wat je zelf doet, doe je beter? Bij HV vind je alles van basismaterialen tot behandelingsproducten om jouw vakwerk tot zijn recht te laten komen. De handige tips & tricks van onze medewerkers krijg je er gratis bij. Spreek ons gerust aan als je met vragen zit.

Ontdek het hier