Decoratie

Geen interieur is af zonder die elementen die het gezellig maken. Kussens, onderliggers, matten, mandjes, vaasjes, textiel, ... een ruimte opfleuren is een fluitje van een cent.

Kom rondsnuffelen in onze toonzalen

Het beleven van een interieur begint al in onze winkel. Kijken, voelen, vergelijken, … het kan en mag allemaal. Wij hebben genoeg stof tot inspiratie in huis. Daarnaast kan je steeds vrijblijvend een beroep doen op onze experts om je te laten begeleiden en adviseren. Zo kom je niet voor verrassende uitgaven te staan. 

Wij werken samen met de hoogst kwalitatieve merken.

In de eerste plaats moet een interieur lang meegaan. Daarom werken wij uitsluitend samen met topfabrikanten en hebben enkel decoratie van deskundige leveranciers in onze rekken. Het resultaat? Een uitgebreide keuze én producten van topkwaliteit. 

Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikant, in België, Italië of elders in Europa, of via betrouwbare invoerders. Partners met wie we nauwe banden onderhouden zodat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends.  

Kom stalen voelen én neem ze mee naar huis

Het ene interieur is het andere niet. En ook al is onze toonzaal supergezellig, het is niet altijd even makkelijk om te zien of je decoratie ook echt bij je interieur past of geschikt is voor jouw beschikbare ruimte. Dan komt onze hulp goed van pas! 

Over smaken valt niet te twisten, maar tussen onze vele collecties vind je zeker je gading. Kijk gerust rond, overleg met onze interieuradviseurs, vergelijk kleurentinten, tekeningen, motieven en neem vrijblijvend stalen mee naar huis om naar hartenlust uit te testen in je eigen interieur. 

Elke stijl voor elke ruimte.

Met decoratie van HV haal je een stukje van jezelf in huis. In onze toonzalen heb je een ruime keuze decoraties die je huis in een wip gezellig maken. Bij HV vind je elke stijl voor elke ruimte.

Kom vrijblijvend langs voor advies bij één onze decoratiespecialisten

Decoratie, dat is waar wij iedere dag mee bezig zijn! Maar een dag is pas goed wanneer we jou zien buitenstappen met de decoratie die aansluit bij jouw noden én smaak. Ben je er nog niet uit? Ga met al je vragen te rade bij onze interieurexperts in onze winkel.

Ontdek alle decoratie in onze toonzalen.

Spring eens binnen en snuffel erop los in ons uitgebreide aanbod decoratie. Zeker zijn van je stuk? Maak snel een afspraak in één van onze winkels, de beste stap richting jouw interieurdroom.

Advies en begeleiding

Of je nu al een duidelijk plan in gedachten hebt of gewoon op zoek bent naar inspiratie, laat je gerust begeleiden door HV. Onze interieuradviseurs zijn passioneel met hun vak bezig en nemen graag de tijd om te luisteren naar je voorkeuren.

Met hun uitmuntende technische bagage en kennis van de laatste trends, stemmen ze hun professioneel advies af op jouw noden en wensen. Kom gerust eens langs in onze toonzaal en bespreek je woondromen met één van onze interieurconsulenten. Breng het bouwplan, foto's of voorbeelden mee. We maken graag tijd voor je.

Maak een afspraak

Eigen confectieatelier

In onze gezellige winkel kan je kiezen uit een ruime keuze raam- en vloerbekleding, tapijten en decoratie, behang en verfproducten. Vind je niets naar jouw zin? Spreek ons erover aan, want het aanbod is veel ruimer dan we in onze showrooms kunnen tonen. Bovendien maken we gordijnen, zonwering en decoratie op maat in ons eigen confectieatelier.

Onze ervaren stiksters spreken hun creativiteit aan en gaan met onze hypermoderne installaties voor jou aan de slag. Van naaldje tot draadje, van ragfijn linnen tot weelderig fluweel. Met of zonder ingewikkelde plooistructuren … Yes, we can!

Neem een kijkje

Maatwerk en opmeten

Geen woning is gelijk en geen twee interieurs zijn dezelfde. Afmetingen verschillen, net als smaken, stijlen en behoeften. Daarom bespreken we eerst de mogelijkheden in onze toonzaal en komen we nadien alles professioneel opmeten bij jou thuis.

Heb je er een goed gevoel bij? Dan gaan wij meteen aan de slag om je interieur op te fleuren. Tot op de centimeter nauwkeurig, dat spreekt.

Maak een afspraak

Professionele plaatsingsdienst

Kies voor een vlotte en professionele plaatsing en schakel onze ploeg in. Gordijnen ophangen, raamdecoratie monteren, vloerbekleding plaatsen, behangen, schilderen … Onze ervaren medewerkers hebben elk hun eigen expertise. Ze beheersen de laatste technieken en werken jouw project af tot in het kleinste detail.

Ontdek meer

Alles voor de doe-het-zelver

Wat je zelf doet, doe je beter? Bij HV vind je alles van basismaterialen tot behandelingsproducten om jouw vakwerk tot zijn recht te laten komen. De handige tips & tricks van onze medewerkers krijg je er gratis bij. Spreek ons gerust aan als je met vragen zit.

Ontdek het hier