Onze diensten

Wij onderscheiden ons dankzij de combinatie van een ruim, divers aanbod en onze uiterst professionele en vriendelijke service. Van advies in de winkel over ons eigen confectieatelier tot de plaatsing bij jou thuis, bij HV kom jij op de eerste plaats.

Je kan elke stap op ons rekenen

De één komt bij ons aankloppen voor een totaalrenovatie, de ander alleen voor een tapijt. Het maakt niet uit hoeveel je bij ons bestelt, iedereen krijgt dezelfde service en toewijding. Heb je een interieurvraag of twijfel je tussen producten of materialen? Wens je tips & tricks om zelf te klussen of laat je de werkzaamheden liefst aan onze professionals over? Je kan altijd op ons rekenen.

Advies en begeleiding

Bekijk meer

Interieurtips of plaatsingsadvies? We staan voor je klaar.

Eigen confectieatelier

Bekijk meer

Maatwerk voor gordijnen, zonwering en decoratie.

Maatwerk en opmeten

Bekijk meer

Een essentiële stap voor een geslaagd resultaat.

Professionele plaatsingsdienst

Bekijk meer

Laat je project vakkundig afwerken zonder zorgen.

Alles voor de doe-het-zelver

Bekijk meer

Van onderhoudsproducten tot werkmateriaal: bij ons vind je kwaliteit.

Twee toonzalen boordevol inspiratie

Bekijk meer

Kijk, voel, vergelijk en neem stalen mee naar huis.

Drie generaties met een passie voor interieur.

HV-Interieur staat al meer dan zestig jaar fier overeind. Wat begon als een zaak gespecialiseerd in stenen vloeren is uitgegroeid tot een interieurzaak waar je terechtkunt voor raam-, vloer-, muurbekleding en decoratie-artikelen. Over de generaties heen is er veel veranderd, maar 'inspireren met sfeer en kwaliteit' is nog altijd de belangrijkste drijfveer. Het verhaal van een levenswerk dat al die tijd in familiehanden bleef.

Robin Van den Broeck Zaakvoerder

Meerwaarde bieden, zit volgens ons ook in de details. Wij proberen morgen dingen beter te doen dan vandaag. En is er ergens toch een probleem, dan zetten wij alles op alles om het snel op te lossen.

  • Een persoonlijke aanpak

    In onze showrooms kan je op je gemak inspiratie opdoen, kleuren, stoffen en vloeren vergelijken, interieurboeken inkijken … zolang je wilt. Heb je daarbij vragen of gevonden wat je zocht? Dan zitten we rond de tafel om je plannen te bespreken tot je met een tevreden gevoel buiten stapt. Van het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering kan je op ons beroep doen: interieurtips, aanbevelingen op het vlak van materialen, combinatiemogelijkheden, opmetingen doen, plaatsingstips … Je staat er nooit alleen voor met je interieurproject.

  • Op jouw maat

    Dankzij ons uitgebreid aanbod vinden we bovendien altijd een oplossing die aansluit bij je smaak en je interieur. Met ons eigen confectieatelier kunnen we bovendien heel ver gaan in maatwerk als het gaat over raambekleding en decoratie. Ook voor onze ervaren plaatsers is geen opdracht te moeilijk. Heb je dus veel ‘hoekjes en kantjes’, een erker, uitzonderlijk grote ramen die je wil verduisteren of een andere uitdaging? Wij horen het graag!

  • Een expertise die kan tellen

    Al meer dan 60 jaar kan je bij HV terecht voor de volledige inrichting van je interieur, maar je bent evengoed welkom voor één rol behangpapier! De voorbije decennia heeft de familie alle interieurtrends van dichtbij meegemaakt. HV volgt alle nieuwigheden op de voet.

Vakmanschap komt met de jaren

De plaatsing en afwerking van een interieur vraagt een zeer precieze vakkennis. Hoewel veel van onze systemen eenvoudig zelf te installeren of te plaatsen zijn, ben je pas echt zeker van een vlekkeloze inrichting dankzij onze professionele plaatsingsdienst. Tot in de puntjes, tot op de centimeter, voor minder doen we het niet.

Liever zelf aan de slag? Daar helpen we je bij.

Hoewel je altijd kunt rekenen op onze vakkundige handen, klus je misschien liever zelf. Aarzel echter niet om onze hulp te in te roepen. Wij zijn niet zuinig op tips & tricks!