Klikvinyl

Klikvinyl is een rijzende ster in de wereld van de vloerbekleding. Beschouw het als een kruising tussen klassieke vinyl op rol en laminaat. Klikvinyl is verkrijgbaar in een waaier aan ontwerpen en kleuren. Voor ieder wat wils dus, en je kan het makkelijk zelf plaatsen.

Ruim aanbod: gegarandeerd de juiste klik

Klikvinyl is de laatste jaren aan een opmars bezig. Ons aanbod is dan ook enorm uitgebreid. Neem gerust je tijd in onze toonzaal om te kijken, voelen en vergelijken. We hebben ook enkele sfeerhoeken ingericht zodat je de vloeren in een interieur kan bewonderen. Ben je niet zeker of klikvinyl voor jouw vloer geschikt is? Twijfel je over de legrichting? Vraag advies aan onze experts. 

Alleen klikvinyl van de beste kwaliteit 

Bij HV vind je alleen de beste merken. Dat betekent slijtvaste klikvinyl met een stevige draagstructuur. Want een interieur hoort lang mee te gaan en dat is voor een vloer niet anders. Wij werken uitsluitend samen met fabrikanten waarmee we doorheen de jaren een sterke band hebben opgebouwd. Floorify, Moduleo en Quick-Step zijn stuk voor stuk partners die streven naar kwaliteit, service en een eerlijke prijs. Samen bieden ze een grote variëteit aan dessins en producten, met een voorraad die eindeloos lijkt. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je nieuwe vloer.

Neem stalen mee en kijk of dé klik er thuis nog steeds is 

Het is niet altijd makkelijk om te zien of je keuze ook echt bij je interieur past. Bij HV geven we je met plezier enkele plankjes klikvinyl mee. Van houtlook tot het effect van een industriële gietvloer… Experimenteer erop los! Je weet nooit tot welke verrassende keuzes het leidt. We kunnen je ook collectiestalen uitlenen als je dat helpt. Overleg gerust met onze vloerexperts. 

 

Laat je klikvinyl leggen door HV (of doe het gewoon zelf) 

Opmeten van klikvinyl

Heb je een keuze gemaakt, dan komen we bij je thuis de ruimte opmeten. We maken ook een staat op van je ondervloer zodat we kunnen inschatten hoeveel voorbereidend werk nodig is. Dat gebeurt snel en efficiënt zodat je niet veel tijd voor ons hoeft vrij te maken. Nadien maken we een gedetailleerde prijsofferte op. Ga je akkoord? Dan spreken we een uitvoeringsdatum af. We houden ons strikt aan de afspraak. Daar zijn we voor gekend. 

Plaatsen van klikvinyl

We hebben acht plaatsers in dienst die de expertise hebben om je klikvinyl te leggen en tot in de puntjes af te werken. Indien je dat wenst, breken we ook je oude vloerbekleding uit. Het voorbereidende werk is heel vergelijkbaar met laminaat. Ook bij klikvinyl werken we met een ondervloer, maar dan specifiek op maat van deze vloerbekleding. Bovendien spelen specifieke wensen op het vlak van geluidsdemping of vloerverwarming een belangrijke rol. 

Als de ondervloer gelegd is, worden de planken er los op geplaatst. Gelijkaardig aan laminaat zorgt het maatwerk en het gewicht van de planken ervoor dat de vloer stevig blijft liggen. Na de planken worden de plinten bevestigd. Door het eenvoudige, modulaire kliksysteem verloopt de plaatsing erg vlot.

Wat je zelf doet, doe je beter? Klikvinyl is een uitstekende vloer om zelf te leggen. Hou bij de opmeting van je ruimte wel rekening met snij- of zaagverlies en obstakels als dorpels of kasten. We helpen je graag verder als je vragen hebt over de opmeting of plaatsing van je klikvinylvloer. 

Referentie: Floorify

Ontdek alle klikvinyl in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma klikvinyl. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.

Advies en begeleiding

Of je nu al een duidelijk plan in gedachten hebt of gewoon op zoek bent naar inspiratie, laat je gerust begeleiden door HV. Onze interieuradviseurs zijn passioneel met hun vak bezig en nemen graag de tijd om te luisteren naar je voorkeuren.

Met hun uitmuntende technische bagage en kennis van de laatste trends, stemmen ze hun professioneel advies af op jouw noden en wensen. Kom gerust eens langs in onze toonzaal en bespreek je woondromen met één van onze interieurconsulenten. Breng het bouwplan, foto's of voorbeelden mee. We maken graag tijd voor je.

Maak een afspraak

Eigen confectieatelier

In onze gezellige winkel kan je kiezen uit een ruime keuze raam- en vloerbekleding, tapijten en decoratie, behang en verfproducten. Vind je niets naar jouw zin? Spreek ons erover aan, want het aanbod is veel ruimer dan we in onze showrooms kunnen tonen. Bovendien maken we gordijnen, zonwering en decoratie op maat in ons eigen confectieatelier.

Onze ervaren stiksters spreken hun creativiteit aan en gaan met onze hypermoderne installaties voor jou aan de slag. Van naaldje tot draadje, van ragfijn linnen tot weelderig fluweel. Met of zonder ingewikkelde plooistructuren … Yes, we can!

Neem een kijkje

Maatwerk en opmeten

Geen woning is gelijk en geen twee interieurs zijn dezelfde. Afmetingen verschillen, net als smaken, stijlen en behoeften. Daarom bespreken we eerst de mogelijkheden in onze toonzaal en komen we nadien alles professioneel opmeten bij jou thuis.

Heb je er een goed gevoel bij? Dan gaan wij meteen aan de slag om je interieur op te fleuren. Tot op de centimeter nauwkeurig, dat spreekt.

Maak een afspraak

Professionele plaatsingsdienst

Kies voor een vlotte en professionele plaatsing en schakel onze ploeg in. Gordijnen ophangen, raamdecoratie monteren, vloerbekleding plaatsen, behangen, schilderen … Onze ervaren medewerkers hebben elk hun eigen expertise. Ze beheersen de laatste technieken en werken jouw project af tot in het kleinste detail.

Ontdek meer

Alles voor de doe-het-zelver

Wat je zelf doet, doe je beter? Bij HV vind je alles van basismaterialen tot behandelingsproducten om jouw vakwerk tot zijn recht te laten komen. De handige tips & tricks van onze medewerkers krijg je er gratis bij. Spreek ons gerust aan als je met vragen zit.

Ontdek het hier