Alles voor de doe-het-zelver

Wat je zelf doet, doe je beter? Bij HV vind je alles van basismaterialen tot behandelingsproducten om jouw vakwerk tot zijn recht te laten komen. De handige tips & tricks van onze medewerkers krijg je er gratis bij. Spreek ons gerust aan als je met vragen zit.

Met raad en daad

Bubbels onder je behang, moeilijk snijwerk voor je vloer of lamellen die lastig doen? HV helpt je graag verder als je met vragen zit tijdens je werken. Want ook wanneer je liever zelf de handen uit de mouwen steekt, staan we je met raad en daad bij om jouw woondroom te realiseren.

 • Privacy, licht en gezelligheid met gordijnen en zonwering

  Verticale of horizontale lamellen, rol- en overgordijnen, elektrische zonwering, bij HV vind je raamdecoratie voor elke ruimte in je woning. Alles wordt op maat gemaakt in ons eigen confectieatelier. De meeste systemen zijn makkelijk te monteren, maar onze plaatsers nemen het werk met plezier uit je handen.

 • Laat je muren schitteren met verf of behang van kwaliteit

  Frisse kleuren, hippe patronen of een combinatie van beiden: ons aanbod verf en behang kent geen grenzen, ook al werken we vooral samen met Belgische producenten.

  Bij HV gaan we enkel voor de beste merken. Kom ze ervaren in onze showrooms en neem wat stalen mee naar huis. Is je keuze gemaakt, dan helpen we je graag bij het schilderen of behangen indien je dat wenst.

 • Van parket tot vasttapijt: ontdek de wereld onder je voeten

  De een houdt van de warme, authentieke uitstraling van parket, de ander gaat voor het zachte gevoel aan de teentjes van vasttapijt. Om een nieuwe vloer te leggen, ga je alleszins niet over een nacht ijs. Ontdek ons aanbod (klik)vinyl, laminaat, parket, linoleum en vasttapijt van de beste merken. Want voetjes moeten gesoigneerd worden. Je kan onze plaatsers het werk voor jou laten doen of bij ons het materiaal kopen om zelf aan de slag te gaan. Aan jou de keuze.

Hoe gaan we te werk?

HV is een (h)echt familiebedrijf en dat merk je. Wil je weten hoe wij werken? We selecteerden de meest voorkomende vragen. Van één ding mag je zeker zijn: afspraken, daar houden wij ons aan.

 • 1.

  Wij maken tijd voor jou

  Wij maken tijd voor jou

  Je hoeft niet op voorhand een afspraak te maken om naar onze showroom te komen. Kom langs en bekijk op je gemak ons aanbod en de vele sfeerhoeken die we ter inspiratie hebben ingericht. Spreek onze verkopers gerust aan als je een interieur- of technische vraag hebt. We nemen uitgebreid de tijd om je verder te helpen. Twijfel je nog? We hebben massa’s stalen liggen voor raam-, vloer- en muurbekleding die je mee naar huis mag nemen.

 • 2.

  Offerte opstellen

  Offerte opstellen

  Van zodra je ons je keuze(s) en afmetingen van de ruimte(s) doorgeeft, stellen wij een gedetailleerde offerte op. Ook de plaatsingskost vermelden we apart indien gewenst.

 • 3.

  Opstart en opmeten ter plaatse

  Opstart en opmeten ter plaatse

  Nu is het nog een kwestie van tijd eer je kan genieten van je aankoop. We maken eerst een afspraak om bij jou ter plaatse alle opmetingen te doen. Zo zijn we zeker van de juiste hoeveelheden stof of materiaal. Onze medewerkers doen dit snel en efficiënt zodat ze niet te veel van je tijd moeten nemen.

 • 4.

  Plaatsingsdienst

  Plaatsingsdienst

  Veel van onze producten kan je makkelijk zelf plaatsen of monteren. Bovendien hebben we professioneel materiaal in huis om je verder te helpen. Geef je het werk liever uit handen? Dan kan je beroep doen op onze ervaren plaatsers. Van vloer tot muur en raam, voor elk type bekleding hebben wij onze experten.

 • 5.

  Service na verkoop

  Service na verkoop

  Een gordijn dat niet goed sluit, een kussen waarvan de naad los is gekomen, een vraag over het onderhoud van je vloer … het kan de beste merken en stielmannen overkomen. Als je met vragen of problemen zit met betrekking tot je aankoop, helpen wij je graag verder. Want de service na verkoop is voor ons even belangrijk als de verkoop zelf!

 • 6.

  Garantie

  Garantie

  Bij HV gaan we voor kwaliteit en duurzaamheid. We willen namelijk dat je lang kan genieten van je aankopen bij HV. Uiteraard geldt de wettelijke garantietermijn mocht er toch een mankement optreden. Contacteer ons gerust als je meer info wenst over de garantievoorwaarden.

Goede vrienden maken de beste afspraken.

Wij stellen ons altijd constructief en flexibel op. Is er toch iets mis? Dan lossen we het zo snel mogelijk op. Hebben we iets beloofd? HV houdt woord!