Realisaties

Totale renovatie door HV-Interieur

Binnenkijken in een kleurrijk interieur met een eclectische toets. Renoveren is creëren en daar helpen we je graag mee verder. Geef je ogen de kost en geniet van dit prachtig eindresultaat.

Kies voor kleur in je interieur.

De tijd dat roze zoetsappig en kinderachtig werd genoemd, ligt gelukkig ver achter ons. Roze rocks! De kleur is dan ook niet meer weg te denken uit onze woonkamers, keukens, badkamers en slaapkamers. De kleur van Peintagone 'Moroccan Rose' is een warme kleur dat je naar zuiderse sferen brengt. 

Het effect van roze

Roze staat voor bescheidenheid, vriendelijkheid en humor. Mooie eigenschappen voor elke plek in huis. De kleur leent zich ook perfect voor het optisch vergroten van kleine ruimtes.

Roze combineren

Roze is een gemakkelijke huisgenoot: je kunt de kleur overal kwijt en volop combineren. Bij een neutrale basis geeft zachtroze net die kleurboost die het nodig heeft, zonder uit de band te springen. In een stoer interieur geeft roze zachtheid en een verrassend contrast en in een industriële omgeving werkt donkerroze prachtig met zwarte stalen details.

In deze realisatie in de kleur 'Moroccan Rose' gecombineerd met de kleur 'Purity' van Peintagone. 

Meer weten? Vind hier alle weetjes over verf. klik hier

Goud Behang

Goud behang is enorm populair. Of het nu goud, koper of bronze is: goudkleurig behang doet veel voor warmte in het interieur. Haal een vleugje glamour in huis met gouden behang. Wij zijn gek op een dash of gold in het interieur en houden van de rijke sfeer die goud met zich meebrengt. Daarnaast is goud makkelijk te combineren met vrijwel alle kleuren. Wij hebben een zeer uitgebreide gouden behangcollectie met zowel matte als glanzende afwerking. Voor deze realisatie is er gekozen voor het behangpapier van Eijffinger 'Enso'. Enso is een collectie van pure harmonie en geïnspireerd op de oosterse wereld. 

Gordijnen zijn echte sfeermakers in je interieur

Met gordijnen in de woonkamer zorg je voor extra sfeer en houd de blikken van voorbijgangers buiten. Wave-gordijnen zijn nu de trend en hipper dan ooit. De strakke golvende beweging geeft karakter aan je interieur en brengt extra gezelligheid. Voor deze realisatie is er gekozen voor de stof .........

Wat zijn wave gordijnen?

Wave gordijnen zijn gordijnen met een gelijkmatige, golvende plooi. Het golvende (wave) effect wordt gecreëerd doordat de gordijnen aan speciale glijders, ook wel waverunners genoemd, op een rail hangen. De afstand tussen de glijders is 6 of 8 cm. Doordat de ruimte tussen de glijders overal hetzelfde is heeft iedere waveplooi dezelfde diepte en afstand. Dit creëert een speels, maar tegelijkertijd ook strak effect. De glijders zorgen er ook voor dat de waveplooien altijd goed zichtbaar zijn, ook als je de gordijnen open hebt. Bij wave gordijnen is de afstand tot de muur vaak iets groter dan bij andere gordijnen.

Meer weten over ons assortiment gordijnen? klik dan hier

Geef je bestaande keuken een likje verf 

Onze klant wou haar bestaande keuken behouden, maar dan wel met een nieuw kleurtje. We hebben de V33 renovatieverf aangeraden. Deze verf heeft een verharder waardoor de verf extra sterk is. 

Enkele voordelen van V33 renovatie verf:

V33 renovatieverven

  • Snel en eenvoudig: Met de V33 renovatieverven hoef je echt geen professional te zijn om aan de restyling van bijvoorbeeld je keuken te beginnen. Oogt je keuken wat somber of is ze wat gedateerd? Een likje verf kan wonderen doen en zorgt voor meer licht en een ruimtelijk gevoel. De keukenkasten, muurtegels, aanrechttegels, tegelvloeren tot zelfs de electrotoestellen kunnen in een nieuw fris jasje gestopt worden. En je hebt daarbij de keuze uit een ruime waaier aan hippe kleuren. Een grote troef van de V33 renovatieverven is dat er geen intensieve en onaangename voorbereidingswerken moeten gebeuren. De verf wordt gewoon direct geplaatst op de originele ondergrond. Niet nodig dus om die verniste deurtjes vooraf te gaan bewerken met afbijtingsproduct. En zelfs een grondlaag is niet nodig. Minder voorbereidingswerk betekent natuurlijk ook tijdswinst en kan je motiveren om sneller aan de slag te gaan. je zal  ook geen last hebben van die vervelende white spirit die in je kleren kruipt en de luchtwegen irriteert. De V33-verven zijn op waterbasis hetgeen ook weer minder schadelijk is voor het milieu. Kasten in gevernist hout, geverfd hout, melamine, multiplex, aanrechttegels, ... voor elke ondergrond hebben de V33-verven de ideale oplossing.
  • Efficiënt en duurzaam: De V33 renovatieverven kunnen tegen een stootje. Ze garanderen jou een duurzaam resultaat en zijn bestand tegen vlekken en schokken. Daarom zijn ze ook uitermate geschikt voor ruimtes waar intensief geleefd wordt zoals badkamers en keukens. Alles is bovendien heel gemakkelijk in onderhoud. De geverfde oppervlakken zijn immers bestand tegen veelvuldig schoonmaken.
  • Een eindeloos aantal toepassingen: Het V33-assortiment biedt verven om echt alles in huis te renoveren. Ook voor vloeren en trappen, voor lambriseringen, voor electrotoestellen tot zelfs een typische verf voor radiatoren. En voor elk materiaal past er een potje uit het V33-assortiment, zelfs voor aluminium, metaal, gietijzer, inox, PVC, glas, marmer, graniet, ... Kom ze dus snel ontdekken en begin aan die restyling die je al zo lang uitstelt!

 

Meer weten over verf? klik dan hier

Van een oude vloer naar een nieuwe vloer

In deze realisatie is er gekozen voor een Klik-Vinyl van Floorify. Deze vloeren zijn rigide vinyl vloeren die het beste van twee werelden combineren: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem.

Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, wasplaats, slaapkamer, kinderkamer enzovoort. 

Wij hebben een breed gamma aan vinylvloeren. Niet alleen van Floorify, maar ook van Quick-Step hebben we een mooi gamma aan vinylvloeren.  Meer weten over Klik-Vinyl? klik dan hier

 

 

 

Slaapkamer die rust uitstraalt

Ook hier is weer gekozen voor verf van Peintagone en behangpapier van HookedOnWalls. De lichtblauwe kleur straalt rust uit en geeft een frisse uitstraling. Het beddengoed is dan weer de blikvanger, en daar is een goede reden voor. 

De trend van dit moment

Het leuke van dekbedovertrekken is dat ze je slaapkamer binnen no time van sfeer laten veranderen. Dekbedden met een leuke print zijn de trend van dit jaar. 

Statement prints

Je dekbed kan ook hét statementpiece van je slaapkamer worden. Tenminste, als je durft te knallen met een toffe print. Ruiten, stippen, strepen, tekst,  bloemen, bladeren of een hippe dierenprint. Jouw bed wordt je favoriete plekje in huis. Het voordeel van een dekbed met print is dat je het er zo weer van af kan halen als je iets nieuws wilt. Dat is met behang toch iets lastiger.

 

 

Durf te spelen met print 

Behang bepaalt je sfeer in huis. Maak van je muren echte blikvangers en kies voor een levendige print, een fel kleurtje of een fantasierijk design. Speel met de kleur van je muren en laat je kamer lichter, groter of net knusser lijken. Stem vervolgens je decoratie af op je behang en creëer een volledig eigen sfeer!

Hier is gekozen voor een botanisch behang van HookedOnWalls waar planten centraal staan. Ook de tegels zijn onder handen genomen met de renovatieverf van V33. 

Klant

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. HV-Interieur heeft alles zeer goed afgewerkt en ik ben zeer blij met mijn Floorify vloer. Ook van de plaatsingsdienst ben ik zeer tevreden.

Ook aan renoveren toe? 

Bij HV-Interieur kan je terecht voor advies en interieurinspiratie, maar we helpen je ook graag verder bij het creëren van je droomwoning.  We hebben ook een eigen plaatsingsdienst en behangers die je graag een handje komen helpen. 

Meer weten over onze diensten?

klik dan hier

Ontdek het aanbod behangpapier in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.