Realisaties

Kledingwinkel 'Odilon'

Een kleurrijke winkel waar je vrolijk van wordt.

De kleurrijke winkel Odilon.

Vloerbekleding

De prachtige winkel ‘Odilon conceptstore’ in het hartje van Herentals,  koos voor de tapijttegels van ‘Creative Spark’. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. We hebben deze tapijttegels op voorraad (wel niet in alle kleuren). Daarnaast zijn tapijttegels breed inzetbaar en worden veel toegepast in woonhuizen, winkels, bedrijven en kantoren. Ook na het leggen blijven ze flexibel en kunnen beschadigde tegels eenvoudig vervangen worden. Oneindig veel design mogelijkheden en flexibel inzetbaar.

Voordelen van tapijttegels:

 

  • makkelijk zelf te leggen
  • vrijwel geen snijverlies
  • verbeterde akoestiek
  • in gedeeltes te leggen
  • geschikt bij vloerverwarming
  • ondervloer blijft onbeschadigd (geen verlijming)
  • makkelijk te vervangen (vuil en vlekken)
  • verhuisbaar en makkelijk te vervoeren
  • geen ondertapijt nodig
  • isolerend vermogen

Gebruiksvriendelijk

Tapijttegels zijn heel gebruiksvriendelijk. Je kunt ze gemakkelijk zelf leggen en er is vrijwel geen snijverlies. Je kunt ze zelfs in etappes leggen als je maar heel even de tijd hebt, ze vragen weinig onderhoud en als er eentje heel erg vies wordt, is deze eenvoudig te vervangen. Hierdoor is het zelfs mogelijk de tapijttegels weer mee te nemen bij een eventuele verhuizing. Wat eveneens een fijne bijkomstigheid is, is dat de akoestiek en isolatie door het leggen van tapijttegels merkbaar verbetert.

Yellow

Gordijnen kom je niet alleen tegen in een woonruimte, maar ook in een winkel. ‘Odilon conceptstore’, koos voor opvallende gele gordijnen die perfect matchen met de rest van het interieur. 'Odilon conceptstore' is een winkel waar je vrolijk van wordt, door hun kleurgebruik en hun frisse uitstraling.

Voor de uitbreiding van hun paskamers hebben ze een gele stof gekozen. De gordijnen hebben ze zelf gemaakt, dus de doe-het-zelver kan bij HV-Interieur ook terecht. De gele gordijnen zorgen voor een prachtig geheel. Echt een eye-catcher. In deze ruimte straalt de zon altijd.

 

'Odilon Conceptstore'

 Adres: Bovenrij 63, 2200 Herentals

 

 

Bij HV-Interieur vind je niet alleen stoffen voor overgordijnen, maar ook verschillende raamdecoratie: lamellen, duette-gordijnen, vouwgordijnen, enz. Daarnaast hebben we ook een eigen plaatsingsdienst en een atelier. Wil je graag je gordijnen zelf maken? Dat kan… we hebben een breed gamma aan stoffen. Wil je liever maatwerk? Ook dan ben je bij HV-Interieur aan het juiste adres.

Ontdek al ons vasttapijt in de toonzaal

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma vasttapijt. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.