Inspiraties

De nieuwe behangcollectie 'Lanai' van Arte

Een exotische twist

Behangcollectie: Lanai

Deze exclusieve collectie, verkrijgbaar bij HV-interieur, belooft een ongeëvenaarde mix van vakmanschap, natuurlijke materialen en exotische flair. Elk patroon is met de hand ontworpen, waardoor elk stuk een uniek kunstwerk op zichzelf is.

 

Vakmanschap en Natuurlijke Materialen

De 'Lanai' collectie is een ode aan vakmanschap en de schoonheid van natuurlijke materialen. Arte heeft gekozen voor rotan en raffia, materialen die bekend staan om hun duurzaamheid en esthetische waarde. Rotan, afkomstig van de wijnstokachtige palmen, brengt een robuuste en toch verfijnde textuur. Raffia voegt dan weer een subtiele, exotische elegantie toe.

Handgemaakte patronen en structuren

Wat de 'Lanai' collectie werkelijk onderscheidt, is de met de hand ontworpen patronen. Dit zorgt niet alleen voor een unieke uitstraling, maar ook voor een diepere verbinding tussen de ontwerpen en de natuur. Elk patroon vertelt een verhaal, van weelderige tropische bladeren tot delicate geometrische vormen. De variëteit aan tekeningen en structuren maakt het mogelijk om eindeloos te combineren en zo een ruimte te creëren die perfect aansluit bij persoonlijke stijl en smaak.

Een exotische twist

De exotische twist van de 'Lanai' collectie is onmiskenbaar. De collectie brengt de rustieke charme van verre tropische eilanden naar elke ruimte, waardoor een sfeer van ontspanning en avontuur ontstaat. Deze collectie is ideaal voor wie zijn interieur een oppepper wil geven met een vleugje exotische luxe. De texturen en kleuren doen denken aan zonovergoten stranden, wuivende palmbomen en het ruisen van de oceaan, waardoor elke kamer een vakantiegevoel krijgt.

Verkrijgbaar bij HV-interieur

Deze collectie kan je in onze toonzaal bekijken. HV-interieur biedt klanten de mogelijkheid om deze prachtige collectie in hun eigen huis te integreren. Het deskundige team staat klaar om advies te geven en te helpen bij het maken van de perfecte keuze uit de veelzijdige ontwerpen van 'Lanai'.

HV-Interieur

De collectie 'Lanai' van Arte biedt veel mogelijkheden. Je kan gaan voor een accentmuur of je kan het ook heel sereen houden en kiezen voor de raffia structuur.

Toonzaal

Ben je helemaal verkocht na het zien van deze beelden? Kom dan snel eens langs in één van onze toonzalen.  We helpen je graag verder. 

 

 

Ontdek het aanbod behangpapier in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.