Inspiraties

Visage Camengo

Haal kunst in huis met de nieuwe collectie van Camengo 'Visage'.

Abstracte Kunst

“VISAGE” Geïnspireerd door het werk van Jean Cocteau straalt een oneindige delicatesse uit, vol poëzie. Het is de eenvoud van de lijn die de schoonheid van de stijl maakt. De prachtige lijntekeningen worden met een bijzonder delicaat ontwerp geborduurd op een prachtig linnen canvas. De gordijnstof in te verkrijgen in verschillende kleuren. 

Combineer verschillende raamdecoraties

De gordijnen zijn hier gecombineerd met zwarte lamellen uit het materiaal aluminium. Lamellen zorgen ervoor dat je het licht van buitenaf kan regelen. De aluminium jaloezieën doen het vanzelfsprekend goed in een modern en industrieel interieur maar combineren ook prima met andere raamdecoratie. Wordt het bijvoorbeeld net wat te kil met enkel metalen raambekleding? Dan hang je er gordijnen voor waarvan de tint weer terugkomt in stoffen accessoires in de ruimte zelf.

Meer lezen over Lamellen? dat kan je via deze link:

Ontdek de voordelen van lamellen

Tapijt

Je interieur is pas compleet met een gepast tapijt.  De nieuwe collectie van Ragolle 'Trentino' is niet enkel geïnspireerd op rechthoekige (standaard tapijten). In de nieuwe collectie komen organische vormen aan te pas. Het tapijt op de foto is niet ovaal, maar ook niet rond. Het heeft een aparte vorm, waardoor je een speels effect creëert. Dit tapijt is in verschillende kleuren te verkrijgen. Het is een aangenaam hoog-laag vloerkleed in natuurlijke tinten met een luxueus structuurgevoel. Laat je inspireren door deze nieuwe collectie en kies voor een echte eye-cather.  

Klik hier voor meer info over tapijten

Decoreer en creëer!

Maak je interieur af met de juiste meubels. Hier is gekozen voor een zwarte rotan stoel van het merk Jolipa. Natuurlijke materialen brengen een warme sfeer binnen je interieur. Maak het nog extra gezellig met gepaste kussen en decoratie. Zo maak je van je interieur je thuis. 

 

 

 

Ontdek het aanbod gordijnen in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.