Inspiraties

Opgefrist het voorjaar in

Behangpapier Barklay

Frisse en zachte kleuren dat weerspiegelt de nieuwe collectie van Hooked On Walls ‘BARKLAY’. Een veelzijdige collectie met organische en geometrische vormen, maar ook patronen die je meenemen naar de jaren 70.

De organische/botanische print zoals op de foto is de laatste jaren heel prominent aanwezig. Het botanische interieur draait om planten. Veel natuurlijke tinten en vooral de kleur groen is onmisbaar in deze woonstijl. Dit is een ideaal behang om te kiezen als accentmuur. Daarnaast is deze print ook nog in 5 andere kleuren beschikbaar.

Raamdecoratie

Ook voor jouw raamdecoratie kan je kiezen voor natuurlijke materialen. Zonnelux heeft een mooie collectie aan geweven houtsoorten. Deze kan je verkrijgen in twee varianten raambekledingen: als vouwgordijn en als rolgordijn.  Het geweven hout is leverbaar in twee soorten wevingen: 'thin sticks' en 'flat sticks'. Bij ‘thin sticks’ is de doorkijk transparant en bij ‘flat sticks’ in-between. Dat laatste betekent dat je er wel gewoon doorheen kunt kijken, maar het materiaal zelf iets dikker is. Hierdoor kunnen voorbijgangers niet meer zo eenvoudig naar binnen kijken. Het is een natuurproduct dat een natuurlijke uitstraling geeft en het daglicht filtert.  

Vloerbekleding

Voor vloerbekleding kan je ook kiezen voor natuurlijke tinten. Meer en meer zien we dat er voor vinyl wordt gekozen. Het is makkelijk in onderhoud en je creëert er een natuurlijke houtlook mee. De Novilon Prima collectie is ideaal voor de startende doe-het-zelver. Het is een kwalitatieve vinyl-vloer met unieke, prachtige designs. De houtdessins zijn eigentijds en robuust. Deze vloer kan je nog in verschillende kleuren verkrijgen.

 

Meubelcollectie Passe-Partout

Niet alleen je behangpapier, maar ook vloer- en raamdecoratie zijn belangrijk. Ook je meubels zijn van belang om de perfecte look te creëren. Onze meubelcollectie van Passe-Partout biedt een breed gamma aan. Je kan kiezen uit verschillende varianten en stoffen. Je stelt als het ware zelf je meubel samen. 

Vragen? Kom dan zeker eens langs in onze winkels te Heist-op-den-Berg en te Herent. We helpen je graag verder. 

Ontdek onze promoties