Inspiraties

Nieuwe collectie van LOOOK

Hennep? Een natuurlijk materiaal en de blikvanger in de nieuwe collectie van LOOOK

Natuurlijke schoonheid: De nieuwe tapijtencollectie van LOOOK bij HV-Interieur

In de wereld van interieurdesign is LOOOK altijd een pionier geweest, en hun nieuwste tapijtencollectie is daar geen uitzondering op. Deze opvallende collectie is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar toont ook de groeiende trend van het gebruik van natuurlijke materialen en structuren in tapijten.

Een bijzondere toevoeging aan de collectie is het gebruik van hennep, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn unieke uitstraling. Dit kwaliteitsvolle tapijt van LOOOK straalt de natuurlijke look uit die typerend is voor dit duurzame gewas. Hennepvezels, met hun subtiele glans en rustieke uitstraling, voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe aan elk interieur.

Natuurlijke materialen

Naast het hennepen tapijt biedt LOOOK ook een assortiment tapijten gemaakt van wol, vervilte wol en een combinatie van wol en natuurlijke hennep. Deze diverse materialen geven mogelijkheden naar verschillende texturen en eigenschappen, waardoor jij als klant de vrijheid hebt om het tapijt te kiezen dat het beste bij jou persoonlijke stijl en behoeften past.

Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is de veelheid aan beschikbare kleuren en formaten. LOOOK begrijpt dat elk interieur uniek is, en daarom bieden ze een breed scala aan opties. Zodat jij een tapijt vindt dat bij je interieur past. Of je nu de voorkeur geeft aan subtiele neutrale tinten of gedurfde en levendige kleuren, er is zeker een tapijt in deze collectie dat bij jouw smaak past.

HV-Interieur

De collectie van LOOOK biedt ook de mogelijkheid om tapijten in het rond te verkrijgen. Ronde tapijten geven een unieke uitstraling aan je interieur. Het moeten dus niet altijd rechthoekige tapijten zijn, het kan ook anders.

Structuren en patronen

Een belangrijke trend die LOOOK in deze collectie omarmt, is het gebruik van natuurlijke structuren en patronen in tapijten. Visgraatmotieven, bolletjes met reliëf en prachtige geweven patronen zijn in opmars en geven de tapijten een eigentijdse en verfijnde uitstraling. Deze designs voegen niet alleen visuele diepte toe, maar creëren ook een tactiele ervaring die de zintuigen prikkelt.

Maatwerk

Een ander hoogtepunt van deze collectie is de mogelijkheid voor maatwerk. LOOOK begrijpt dat standaardmaten niet altijd aan de eisen van elke ruimte voldoen. Daarom bieden ze de mogelijkheid om tapijten op maat te maken, zodat klanten een tapijt kunnen krijgen dat perfect past bij hun specifieke afmetingen en wensen.

 

Kom deze collectie bewonderen

Wil je deze prachtige tapijtencollectie van LOOOK bewonderen? Breng dan een bezoek aan HV-Interieur, waar de nieuwste trends in interieurdesign samenkomen. Laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid van hennep, de veelzijdigheid van wol en de verfijnde structuren die deze collectie definieert. LOOOK brengt de natuur naar binnen en transformeert elke ruimte in een oase van stijl en comfort.

 

 

 

Ontdek alle tapijten in onze toonzaal

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma tapijten en decoratie. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.