Inspiraties

Huis gemaakt

Quick-Step vloeren die stralen in het derde seizoen van het succesvolle renovatieprogramma Huis Gemaakt op VTM.

Huis gemaakt derde seizoen

Deze keer speelt de competitie zich af in Antwerpen, Hasselt en Aalst, waar telkens twee koppels tegen elkaar strijden om de hoofdprijs: een volledig zelfgerenoveerde woning. We zijn bijzonder nieuwsgierig naar hoe onze vloeren zich zullen manifesteren in de diverse interieurs!

Laminaat als favoriete keuze in de badkamer in Aalst brengen Anouk en Martin natuurlijke sereniteit naar hun badkamer met Capture laminaat. De waterbestendigheid van de Geborstelde Naturelle Eik (SIG4763) maakt een authentieke houtlook zelfs in de badkamer mogelijk, waardoor het koppel kan genieten van een rustgevende badkamer, perfect voor ontspannende momenten.

Ana en Enis kiezen in hun badkamer voor Muse laminaat in Grijs Beton, een vloer die moderne elegantie combineert met praktische voordelen. Met waterbestendigheid en een robuuste betonlook is het de ideale keuze voor een gezinsvriendelijke badkamer waar stijl en dagelijks onderhoudsgemak hand in hand gaan.

Luxueuze Cascada en zachte Alpha Vinyl in de woonkamers

De woonkamers, als centrale plek in de drie huizen, trekken de aandacht met hun unieke stijl en elegante vloeren. In Hasselt kiezen Kayleigh en Bavo voor de luxueuze uitstraling van Cappuccinowitte Eik Extra Mat (CASC6033), die perfect samengaat met hun zonnige gele muur. Deze duurzame Cascada parketvloer is ideaal voor de woonkamer vanwege zijn authenticiteit en waterbestendigheid.

In de andere twee woonkamers is de Botanische Gerookte Eik (AVHBU40363) de favoriet. Anouk en Martin complementeren hiermee de warme kleuren in hun interieur, en het onderhoudsvriendelijke Ciro visgraatvloer is een topprioriteit voor het Aalsterse koppel. Dankzij het nieuwe Unizip-systeem is deze visgraatvloer bovendien eenvoudiger te leggen dan andere visgraatvloeren.

Ook in het bruisende Antwerpen kiezen Ana en Enis voor de Botanische Gerookte Eik (AVHBU40363), een veelzijdige vloer die niet alleen mooi oogt maar ook bestand is tegen dagelijkse stoten en vlekken, perfect geschikt voor een actief gezin met drie spelende kinderen.

Capture laminaat en Alpha Vinyl in de slaapkamers

Na intensieve weken waarin de zes koppels hun plannen tot leven brachten in een maquette en stevige ruwbouwwerken uitvoerden, is het nu tijd voor de slaapkamers. Hier gaan de koppels echt aan de slag en brengen ze voor het eerst hun creativiteit tot uiting bij het inrichten van de slaapkamers. De keuze van de vloer speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol!

Ben je zelf op zoek naar de ideale vloer voor jouw slaapkamer? Ontdek ons breed assortiment van Quick-Step in onze toonzalen te Heist-op-den-Berg en te Herent. 

Creatieve Speelsheid in Antwerpen

Ana en Enis stellen meteen hoge eisen en creëren een prachtige, speelse kamer voor hun dochter. De zachte roze getinte eik uit de Capture laminaatcollectie geeft de ruimte een luchtige en meisjesachtige uitstraling, en is tegelijkertijd zeer onderhoudsvriendelijk en krasbestendig, ideaal voor de jongsten in huis.

Warmte en Natuurlijkheid in de Slaapkamers van Aalst en Hasselt

Zowel Kayleigh en Bavo als Anouk en Martin kiezen in Aalst en Hasselt voor een warme en luxueuze sfeer in de slaapkamer met donkere

Laminaat- en vinylvloeren. Bij Kayleigh en Bavo zorgt de gemakkelijk te leggen Elegante Gerookte Eik uit de Alpha Vinyl Bloom-collectie (AVMPU40317) voor een extra warme touch in hun groene oase van rust.

Anouk en Martin daarentegen gaan voor duurzaam Capture Laminaat Geborstelde Naturelle Eik (SIG4763) vult in de slaapkamer het gezellige gevoel aan van een romantische zonsopgang.

 

HV-Interieur

HV-Interieur, jouw partner in kwaliteit en vakmanschap voor prachtige vloeren.

Bewonder de Quick-Step-vloeren van Huis gemaakt bij HV-Interieur

Ontdek het uitgebreide gamma vloeren van Quick-Step bij HV-Interieur! Van tijdloze elegantie tot moderne stijlen, wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige vloeroplossingen. Heb je geen zin om zelf vloerbekleding te leggen? Maak gebruik van onze eigen plaatsingsdienst voor een zorgeloze installatie van je nieuwe vloer.

 

 

 

 

Ontdek alle klikvinyl in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma klikvinyl. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.